Skip to content

VoteLeds

Herontwerp en productie voor innovatieve stem 'kastjes'

VoteLeds redesign

Stemkastjes met een kleurtje. Door de voteleds omhoog te houden krijg je een mooi overzicht in de zaal. De uiteindelijke telling wordt draadloos doorgegeven aan de host.
Curious Behaviour vroeg productbakery om een herontwerp van hun eerste versie die bestond uit zeepbakjes en 4 wegwerp batterijen per stemkastje. Doel was om een mooier ontwerp te maken en tevens een oplaadbaar systeem. Op een beperkt budget.

Projectdetails

Wat maakt dit project speciaal?

Wegens beperkt budget moest de bestaande elektronica hergebruikt worden. Er is een nieuwe behuizing bedacht, gemaakt van een standaard maat kunststof buis. Samen met custom inserts, gemaakt met een lasercutter, kon een mooie behuizing gemaakt worden. De buizen zijn aan de binnenzijde (met de hand) gematteerd waardoor de leds een mooi diffuus licht geven. Tevens is de bestaande elektronica en firmware aangepast en zijn er nieuwe functies aan toegevoegd. Er is een afstandsbediening ontworpen met een menu waarmee de voteleds te bedienen zijn en de uiteindelijke score is binnen te halen. Er is een opbergkoffer ontworpen waarin alle voteleds opgeborgen en opgeladen kunnen worden. Tevens dient deze koffer als display om de resultaten op weer te geven.

Heb jij ook een product dat je wilt laten uitwerken en produceren?