Skip to content

Onze diensten

Ofwel: wat kunnen wij voor jou betekenen?

Jouw idee uitwerken en visualiseren

Het start vaak met een idee. Maar je wilt er een echt product van maken. Waarschijnlijk een product met wat elektronica erin. Wij kunnen je helpen om het idee verder uit te werken. Uit te leggen wat er mogelijk is en wat niet.
En je idee tegen het licht te houden er meerwaarde aan toe te voegen en het uit te werken tot een product concept.

We kunnen schetsen, tekeningen en 3D renders en filmpjes maken van het concept. Zo kan jij je product idee presenteren en toetsen om er hopelijk uiteindelijk een echt product van te laten maken.

Van snelle schets naar 3D tekening

Een werkend prototype

Wij worden vaak gevraagd om te helpen bij het maken van een prototype. Soms levert de klant het prototype en bouwen wij er elektronica in om de werking te kunnen nabootsen en soms bouwen wij het hele prototype.

Hoe dan ook, wij zijn handig in het maken van dingen. We denken mee en komen met oplossingen en verbeteringen. En we maken het altijd zó dat jij als klant makkelijk de juiste dingen kan instellen en aanpassen. Zo kan je goed en makkelijk de consumententests uitvoeren of je product presenteren.

Elektronica ontwikkeling

Er is bijna geen product meer te bedenken of er zit wel iets van elektronica in. IOT, the internet of things is overal. Wij hebben een grote affiniteit met elektronica, van kinds af aan al. Exciting times!

Graag ‘hacken’ wij snel iets voor je in elkaar met een ‘arduino’, wat sensors, knoppen en programmeren firmware voor je. Zo kan je snel de werking van je product simuleren of testen.

Ook doen we graag mee aan jouw hackathon.

En moet het wat professioneler of wat grotere aantallen, dan ontwerpen we graag een custom PCB (printplaat) voor je. Tegenwoordig steeds betaalbaarder.

PCB ontwerp en productie

Apps voor android of IOS

Vaak staat het product niet op zichzelf, met the internet of things (IOT) heeft een product vaak een koppeling aan een telefoon én of het internet.

Wij kunnen ook apps voor bij het product ontwikkelen. Voor zowel IOS (apple) als Android. En ook voor windows kunnen we programmeren.

Maar voordat we aan een app beginnen kijken we altijd heel kritisch of het toegevoegde waarde geeft aan een product en of het ook anders kan. Wij adviseren hier graag in.

Kleinschalige productie

En dan wil je je product laten produceren. Maar je hebt maar een klein aantal nodig, of de stap naar massa productie is te groot.

Wij bedenken graag hoe jouw product kosten efficiënt in kleine aantallen geproduceerd kan worden. Want productie voor kleine aantallen is anders dan voor massa productie.

Wij beschikken over verschillende middelen om producten te produceren op kleine schaal. Van 3D printen (enkelstuks), silicone mallen maken en afgietsels maken (5-200 stuks) tot kleinschalige productie samen met één van onze partners.

En mocht je echt serieus willen gaan produceren in China of Europa. Dan kunnen wij je ook daarbij op weg helpen.